Het orkest

SO-640

 

“Seniorenorkest De Langstraat en Omstreken” is opgericht in 2006 door een groepje enthousiaste oud muzikanten van drie Kaatsheuvelse muziekgezelschappen, Euphonia, Apollo en St. Jan, waaruit later Harmonie Kaatsheuvel is ontstaan.

Momenteel bestaat het orkest uit 27 muzikanten variërend in de leeftijd van 52 tot 83 jaar en staat onder leiding van de dirigent Nico Haneveld, geen onbekende in de Kaatsheuvelse muziekgeschiedenis. Het seniorenorkest treedt onder meer op in verzorgingshuizen, voor afdelingen van De Zonnebloem en KBO’s, tijdens uitreiking van Koninklijke onderscheidingen en uitwisselingsconcerten met diverse seniorenorkesten in de omgeving.

Het repertoire van het seniorenorkest is erg gevarieerd. Geniet van leuk in het gehoor liggende muziek, o.a. dansmuziek, egeländermuziek, evergreens, licht klassieke nummers en marsmuziek. Niet alleen de uitvoering is de moeite waard, maar ook de interactie tussen de dirigent van het orkest en de toehoorders.

Wilt u een gezellige muzikale middag of avond organiseren dan kunt u ons contacteren tegen een beperkte onkostenvergoeding. Bovendien zijn de muzikanten al tevreden met een kop koffie en een pauze drankje.

Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar zoals aangegeven op de website.

Eerstvolgende uitvoering

Zie ook onze agenda.

Mededelingen

Bestuur en contact

Voorzitter: Gerian Ammerlaan
Secretaris: -
Penningmeester: Kees Mutsaers

contact