Dirigent

20160106_132809160_iOS (1280x853)

Nico Haneveld

Afkomstig uit Den Haag, maar ingeburgerd in het Midden-Brabantse Oisterwijk, levert Nico met zijn enorme passie voor muziek nog steeds een grote bijdrage aan de muzikale vorming van diverse verenigingen en instanties. Zijn rol hierin is vooral die van musicus, dirigent en therapeut.

Met de oprichting in het jaar 2006 van het seniorenorkest De Langstraat en Omstreken, dat door zijn enthousiasme inmiddels naar een hoger niveau is gestegen, is hij weer neergestreken in de Kaatsheuvelse gemeenschap, waar hij in het verleden o.a. een grote inbreng heeft gehad met de wederopstanding van een muziekgezelschap, nu de Koninklijk Erkende Harmonie Kaatsheuvel.

Inmiddels is Nico gepensioneerd, maar nog dagelijks zet hij zich in voor zeer veel sociaal-maatschappelijke activiteiten, in het bijzonder op het gebied van muziek. Hij leeft voor de muziek. Nooit is hem iets te veel, altijd is hij bereid om zijn (muzikale) aandeel te leveren.

Naast dit alles vindt hij ook nog tijd om samen met zijn echtgenote, dochter en muziekvriendin, als de “Elckerlyc Speellieden”,  de samenleving op te luisteren met prachtige uitvoeringen en concerten.

Vanwege zijn verdiensten voor het culturele opbouwwerk gedurende de afgelopen 50 jaar in Midden-Brabant is Nico in 2013 door Hare Majesteit, Koningin Beatrix, benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerstvolgende uitvoering

Zie ook onze agenda.

Mededelingen

Bestuur en contact

Voorzitter: Gerian Ammerlaan
Secretaris: -
Penningmeester: Kees Mutsaers

contact